Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne prístroje
- funguje ako ma
Masážna pištoľ spĺňa účely. Som spokojná, dokonca som objednala ďalšie kusy pre príbuzných, aby si vedeli uvoľniť svaly po fyzickej námahe
Zatiaľ krátko používame, ale funguje dobre a na spokojnosť celej rodiny
- 4 hlavice
- Výborne anatomicky vypracovaný
- Dá sa pomasirovat aj iná časť chrbta okrem šije
- Vyhrievanie
- Kvalita. Prvý vydržal max 2.5r.
Ok
Prenosný.
- Kvalitne vyrobky
- Som spokojný.
- Šikovný na dĺžku, že všade dosiahne.
- Vrchu ťažší.
- Perfektna vecička ,odporúčam
Naozaj perfektna pomôcka na masírovanie chodidiel.
Urcite odporučim aj známim.
Splna tak isto účel ako drahšie masážne pomocky..
- Doma mám masážny salón
- Dobra cena v akcii
- Zatial ziadne
Za málo peňazí vela muziky
- Ľahko ovládateľný
- Masáž je príjemná, je nutné odskúšať intenzitu masáže na stupnici 1-6
- Mierne zahrievanie je znesiteľné, je veľmi slabé a nevýrazné
- Váha prístroja je optimálna, veľkosť prístroja je tiež dostatočná na akúkoľvek veľkosť ruky.
- Chýba 5W akumulátor na nabíjanie, použitie akumulátorov mobilov nezaručuje optimálne nabitie batérie Medivonu, pretože požadované vlastnosti akumulátoru pre nabíjanie nie sú nikde uvedené jasne a zrozumiteľne.
- Zistiť kvalitu masážneho prístroja nie je možné behom niekoľkých dní.
- Návod neobsahuje žiadne informácie k typom masáže, takže je nutné preveriť 6 druhov masáží, a to zároveň s postupným overením účinkov intenzity masáže, prípadne aj so zapnutím ohrevu pri masáži.
- Zdravotné účinky na riešenie problému karpálneho tunela týmto prístrojom sa prejavia pravdepodobne za niekoľko týždňov.
- Kvalita masáže na unavené ruky sa dá zistiť postupne vyššie uvedeným spôsobom aj po niekoľkých masážach.
Vanička neposkytovala elektrickú masáž nekrútili sa valčeky. Človek čo má boľavé nohy a stuhnuté je rád keď má automatickú masáž elektrickú. Odporúčam výrobcoví prerobiť túto vaničku.
- Prekvapivá intenzita jednotlivých programov.
- Jednoduché ovládanie.
- Nápomocný pre pacientov s nerologickými ochoreniami a pohybovým aparátom.
- Dá sa povedať za málo peňazí veľa muziky.
- Gelové prísavky nie sú najšťastnejšie riešenie obzvlášť pri ochlpení. Bude potrebná častejšia výmena.
S produktom som zatiaľ veľmi spokojný. Spracovanie a funcionalita sú vynikajuce. Odporúčam.
- Good results even after first use
Wish it would come in pairs …. so you can use one on each side
Produkt nebol drahý a splnil účel.
Pomer cena /vykon je to fajn.
Muž aj deti sa masírujú ostošesť.
- Prakticka pomôcka s rýchlym uvoľnením.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »