Najnovšie recenzie zo sekcie Masážne prístroje
- Lacné
- Dobré
- Premasiruje super hlavu
Super vec
Массажер работает отлично. Доволен продуктом
Pre kratkost casu , zatial vyzera, ze bude uzitocny
- pomer kvalita/cena
- sila motora
Produkt som kupoval ako darček a obdarovaná si ho nevie vynachváliť
- Pomoc pri zdravotnom stave
- Je to malý, kompatibilný prístroj ale v podstate nahrádza ten čo majú v rehabilitačných centrách s v pohodlí domova, nemusíte nikam chodiť. Som spokojná.
- Zatiaľ bez mínusu.
- Len drobnost, dosť chýba návod na obsluhu v slovenčine.
Každý kto si to chce vyskúšať, je nedôverčivý, myslím že nebude banovat a s prístrojom bude spokojný tak ako ja.
- S tovarom som maximálne spokojný aj keď som ho reklamoval.Objednal som znova masážnu pištoľ dúfam že bude fungovať ako má.Ale inak odporúčam každému kto má problém kúpit veľmi mi pomáha aj po tréningu aj ako relax.Pouziva ho celá rodina.
Trocha vyššia váha pištole ale zvyknete si
- Naozaj pomáha
- lahko prenosny (vhodny na cestovanie), velka vydrz baterie, jednoducha obsluha, skvela mobilna apka, ktora vam presne navrhne oblasti a minutaz pouzitia pristroja
Som spokojná.
Mňa zaujal dizajn a infra lampa. Preto som zvolila tento produkt.
mohol by byť tichší
- Manzel spokojny bolesti noh ustupuju
- kvalita
- Je flexibilný a šetrí čas ktorý by som presedel na rehabilitácii.
- Konecne neurostimulator na denne pouzivanie s umyvatelnymi elektrodami, ktore vydrzia dlho. Pred tymto pristrojom Omron E3 som objednala dva neurostimulatory inych znaciek, oba som vzapati vratila, nakolko mali gelove elektrody, ktore sa po niekolkych pouzitiach zacali odlepovat.
Verk 15693
Pridané: 1. augusta 2023
(naposledy upravené 1. augusta 2023)
Zakúpený v Darčeky123
- Vyhodu
- Jednoduché nastavenie programov
Splnil účel.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »